martes, 14 de febrero de 2012

La majoria de la Comissió de Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona va votar contra la retallada de servei a TMB i la pujada tarifària



















Tots els grups municipals, excepte CiU voten a favor de rebutjar les retallades al transport públic de Barcelona i el profund desacord amb l'increment de tarifes.

Ha arribat a les nostres mans l'acta de la Comissió de Seguretat i Mobilitat on entre les pàgines 12-20 surt el debat entre la majoria dels grups municipals de l'Ajuntament (PP, PSC, ICV, UpB) i CiU, on finalment en la primera votació s'aprova el rebuig a les retallades del servei de transport públic i en la segona votació s'aprova el profund desacord amb l'increment de tarifes.

D'aquesta manera, està per veure si Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, continua amb l'exemple de l'anterior Alcalde, Jordi Hereu, que no acceptava les majories contra ell i no posava en marxa resolucions que, estant en minoria, s'havien aprovat. En aquells moments, Xavier Trias va criticar aquesta actuació de Jordi Hereu.

Des de CGT, PSA i ACTUB denunciem aquest comportament hipòcrita de l'actual Alcalde, al igual, que critiquem que hagi incomplert la seva paraula de complir amb el Conveni col·lectiu dels treballadors/es d'autobusos de TMB, millorar el servei de transport públic i no fer encara més cares les tarifes.

Per aquests motius, l'únic CULPABLE de la vaga del 27, 28 i 29 de febrer i 1 de març és Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, amb un sou de 8000 euros al mes, dietes apart.
A les imatges l'acta on s'aproven les propostes.

No hay comentarios: